Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

40-plus natt-dansare

Allt  jag ville var att dansa barfota på gräsmattan 

och halka runt i daggen i halvkort klänning 
och rufsigt hår i stjärnornas glans
 
Som om varken bekymmer eller morgondagen fanns
Och ingen, ingen undrade vart jag var någonstans
 
Som om det inte gjorde något att mjölken var slut i kylen
Och den kokta skinkan anno dazumal
 
Som om grannarna tyckte det såg helt normalt ut
Med en 40-plus natt-dansare som kände sig hemskt fri 
Och hela världen var faktiskt min och väldigt vacker 
för en liten stund 
 

 

 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 71 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-15 15:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Låter som du är levande själ och absolut inte som en anno dazumal. yster text som sprudlar vilja
2018-09-22

  Lars Hedlin
En text som är full av liv!
2018-09-16

  träsnidaren
Något texten talar till mig.
Vackert och befriande.
Blir berörd.
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou