Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
34 år senare...


HÖSTMARKNAD I SANDVIKEN

så jag knallade rakt in

i höstmarknaden

som jag gjorde en gång

för rätt länge sen

men i dag är jag fylld

och sist var jag tom

jag har blivit

Guds blodsköpta egendom

 

bland chokladhjul och barn

i en liten stad

njuter jag av den frälsning

som gjort mig glad

de som gått ifrån färger

till dystert grått

och fått färg igen

uppskattar vad de fått

 

LARZ GUSTAFSSON, Sandviken 15/9 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=oDQDZXBv0lw

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-09-15 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP