Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger undan allt i en låda


Jag lägger undan allt i en låda
stänger locket och försöker glömma
(kan inte glömma något)
lägger mötet med den nya läkaren i lådan
skjuter den långt ifrån mig
jag vet inte hur jag ska hantera det




Fri vers av Ananas
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-15 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas