Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrahandsval


Orden, meningarna om
ditt tidigare liv - mils långa
Färggranna och klara, med luft
under vingarna
stiger de, återkommande
över dagen

Kvar, för mig att lägga
i den innersta fickan
är punkten
som var överflödig

för den andra kvinnan
















Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-15 18:44



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Att bli dissad. Inte enkelt.
2018-09-17

  morgonstjärna VIP
känner såret i texten
den andra mannen
där tårar torkat in
2018-09-16

  Maria Sundelin VIP
Full av känsla
2018-09-15

    ej medlem längre
Ett litet poetiskt mästerverk.
2018-09-15

  träsnidaren
Gillar verkligen språkbruket i texten.
2018-09-15

  kerstin skriver VIP
shit vad snyggt! jag får en känsla av att jag läst dig förut, det har jag säkert. och nu får jag ny fin energi från dina texter. Tack!
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream