Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallvasen




En kristallvas

som går i kras.



Tusen bitar limmas ihop igen

men den blir aldrig densamma sen.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-15 18:54



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Rader som säger allt
ditt uttryck är mästerligt
Väcker så mycket tankar

Lars
2018-11-02

  träsnidaren
Bra

i sin enkelhet
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus