Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad månen ser

Halv måne

människor som siluetter

i husens ljusfång

 

och jag tänker

på henne långt borta

och ständigt nära

 

och undrar

vad månen ser

under ekvalven




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-15 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Månens magi ger stora tankar utrymme
2018-09-18

  Nils-Robert
Vackert diktat om längtan
2018-09-17

  DominiQueen
Så vackert - månen ja denna mystiker som reflekterar så
2018-09-15

  Viksten
Fint diktat
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP