Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar vid aktern på ett kryssningsfartyg i september 2018, när mörkret föll.


Avstånd och närhet

Månskärvan börjar gulna och ljuset avtar när skärgårdens skönhet täcks av mörkret.
Ensam bland många är som en vinstlott som blåser av handen och virvlar iväg och blir onåbar när avståndet växer.
Avståndet till människorna som ändå är så nära. Avståndet växer. Växer som människa.
Men ändå en vaksamhet mot närhet och öppenhet.
Isolering.
Ensam bland många.




Fri vers av micke ahlborg
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-15 21:35



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord med många dimensioner...bra speglat!
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg