Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... och strax jag går ....


JAG STÅR!!!

Han är tio
tio månader

och han
har ställt sig upp
mot stolens ryggstöd

Händerna griper om
stödet

och se
han släpper taget

Och han står

vinglar till

men han står
och tar på nytt
tag i ryggstödet.

Och han vet
att strax skall han gå
lika bra som
Gammelmormor

som står där i hans kök
och rensar söta päron
hon hämtat från
trädgården sin
till päronmusten
till mig
till hennes minsting

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-15 22:11



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Det gäller att hänga med när det händer, vilken tur att Gammelmormor gjorde det!
Härlig bild av undret också!
2018-10-01

  Maria Sundelin VIP
Söt om livets gång
Kramar
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP