Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kafka



Öppna visioner
om en död och glömd
författare
Guds själ
Inre cirklar
Tidens osynliga påverkan
Variationer att byta plats efter plats




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-15 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP