Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borstar, som vanligt tänder rena



Och jag slog, blicken ur leendet
med rödmålade läppar
som avbildade spegelglasflickan
svartspetsklädd kåt som fan, i
förbrukad gloria
kopian
Nöp bröstvårtor styva, hyvlade pärlan

bland kakelplattor, med
uppkastad - ur mag och tarm
endast i himmelen, accepterad
liemannens våt fitta på blocket
till salu
i helvetet
salighetsdrömmar

Grinade illa, den lilla grisskära
sms-knarkande SE MIG kvinnan
som ur sprängt sköte
bar namn

Jag tvingas bära
på alla fyra

efter nätter, FUCK YOU för fan
förnedrande

kärleks all night long förklaringar
bekända














Fri vers av Baystream
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-15 22:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
finns det flera horor här än Mayjann
och de står i skyltfönstret
nej visst de är en och samma
det förklarar mycket av det dunkla
2023-11-12

  Nils-Robert
När det hyperköttsliga griper tag om tillvaron. Starkt poetiskt illustrerat.
2018-09-17

  morgonstjärna VIP
litet äckelkänsla drabbar alla heliga eller är det horan ?

2018-09-16

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2018-09-16

  träsnidaren
Känslostormar...griper tag. Berör!
2018-09-16

    ej medlem längre
Omtumlande kaskader av känslomättade ord som faller mot marken i kaosartade mönster. bra!
2018-09-16

    ej medlem längre
Stream-of-consciousness stil på denna, mäktigt och drabbande..
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream