Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre knackningar

Minuterna segar sig fram

Likt timmar i en ocean av tankar

Längtar efter tre knackningar 

Bara det räcker 

Tre knackningar är allt jag ber om

Men natten förblir tyst

Och jag får uthärda minuterna

Som fyller oceanens tankemättade timmar

Ovissheten gör alltid ondast

Jag ber i tystnad om ett svar 

Tre knackningar

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-15 23:08



Bookmark and Share


  ULJO
Mystik
2018-09-17

  Lars Hedlin
Ovissheten tär mer än man kan förstå ibland!
2018-09-16

    ej medlem längre
En text som väcker undran. Vad står de tre knackningarna för?
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP