Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdteknologi



Familjen hycklare
övervakar barnen
för att skapa spänning
stjäl andras ting
utan att hamna i tinget
Mutar poliser när faktorn
mynnar ut i en olyckshändelse
Roll utan makt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-09-15 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP