Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda tråden- Where are you, så naturligt!

Så naturligt!
Ja, det är namnet på utställningen!
Varför då?
Hur uttrycker sig utställningen?
Det filmas alltihop...

Och ett nytt stycke....
Adrenaline kick, är det därför som du filmar utan urskillningsförmåga?
Någonstans, skall väl fastna, vad som är du, i kameran?
Alla dessa essentialiteter, utan att bedyra, med endast Du...
Utan att vara den som tar den största platsen genom att visa sin nuna hela tiden.
Om kameran vore en insekt...
Kameranuna!
Det nya....

Så naturligt, åter tillbaka till utställning 1...!
Klippning....
Klippning- Klipper håret....
Själv?
Hur blir det?
Experimentellt...
Garanterat dåligt!
Men det finns de som garanterat klipper sig bäst själva.
De känner sig själva, precis som huden och tyget när jag har byxor, trådar sig samman(Trådbyxor/Kablar, kabelaktiga)
(Filma de exekutiva producenterna, de som lyckas med håret.)
Håret-Året, Seasonal!
Precis som min Seasonal garderob.
Ta fram vad som passar din kroppstyp, gör ett modemagasin, med dig själv och vad du har, i centrum.
(Någon letar)I centrum-
-Där är du ju!

Åter tillbaka till utställning 1.
Så naturligt, filmar, väv fingrarna, ihop.
Som när en spindel väver ett nät! Eller någon fingervirkar!
Det är en fingervisning.
Sitter i allehanda ställningar, ligger sisådär, ja på olika sätt! Utställningar.
Utställningar är byggställningar med konst.
Inspirerat av Lars Vilks.
På vilket sätt?
Har ni inte sett Lars Vilks drivvedsbygge?
Hur det fick vända tillbaka...
Hur?
I vattnet...
Eller genom brand!?
Som Länsstyrelsen gör...
Sätter en värld i brand, som Kent sjunger om, i sin låt.
Borde jag inte kunna referera till vilken låt jag menar?
Sådan konstvetare jag är!
Sådan världsvetare!
Fylld med självförtroende!




Bunden vers av Mim
Läst 157 gånger
Publicerad 2018-09-16 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim