Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talar vi om energi, eller mitt inre?


Alstringsverk!

Kan du forska på mig medan jag är i livet?
Blir det lika intressant, som om jag vore död, och du forskade om hur jag kunde ha fungerat?
Hur jag ville , eller inte ville att mina saker(Alster)
Skulle nå ut.?

Mina Alster.
En stor Alstring!
Min födelse!




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim