Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ide`al, frågan med svar!

Ide`al!
Jag har en massa ide`er med andra ord.
Därför är jag ide`alistiskt lagd.
Mitt liv, är min teater!
Ideal, brukar vara fackmässigt, satt i kategorier, uppdelat i olika utopier, eller ide`er, som man klänger fast vid!
Om jag nu är en slingrande klängerväxt?
Jag hänger fast vid min pojkvän, och det är angenämt!
Hänger jag fast vid alla etiketter, som ide`alismens grunder utgör?
Är det grunderna Ide`alismen fokuserar på , eller är det fortsättningen?
Var ska det här sluta?

Ställ den där frågan oftare BARA!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-09-16 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim