Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


över fyra generationer och tryggheten får sin grund


När händer möts

 

Lionel
den yngsta

känner väl
händerna
familjens alla händer

handen
värmer
berättar
lyssnar
smeker

över fyra generationer

här byggs grunden

till tryggheten

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-16 07:15



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Jättefin!
2021-11-24

  Honungsgrävling
Fantastiskt.
2021-10-27

  Quasimodo
Ger en skön känsla för trygghet, närhet och starka familjeband genom generationer!
2019-03-11

  Peter G VIP
Fint!
Händer som bygger trygghet genom generationer!
2018-10-09

  Solstrale VIP
Vackert och sant!
2018-10-04

  Eva Helene VIP
Händer som bygger grunden till tryggheten, känner värmen från dem alla i dina ord. Fint!
2018-10-01

  walborg
Underbar bild och text!
2018-09-25

  lila fjäderblomman VIP
Fint. Tänker att händer är så viktigt i vårt tidiga liv... sen då? Talet tar över. Sen när vi blir äldre blir händerna viktiga igen :)
2018-09-21

  aol
Underbart så rakt från ditt hjärta skaldat,
2018-09-16

  aol
Underbart så rakt från ditt hjärta skaldat,
2018-09-16

  Maria Sundelin VIP
Tillitsfull
Kramar
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP