Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar

Faller i dina outgrundliga mörka ögon

Lämnar aldrig
skimret
i din själ

Ljus badar i kärlek




Fri vers av Livet1
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 07:28



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vackert
2018-09-17

  Landsfiskalen
Just så! Väl ordat.
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1