Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturen



Översta rummet
tomt
bara en jordglob
Isflickan
Siluetter eller demoner
Jakobs stege




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP