Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min kopp te

livet

på den här planeten

är inte min kopp te

men jag dricker det

vad har jag för val?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-16 09:00



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vi dricker kosmisk champagne och blir höga som raketer, sen åker vi hem, hur många får plats? Kul, inte en dag för sent :-)
2018-09-18

    Askanden
vad har vi för val? att inte dricka det....
nej det är lite väl slutgiltigt
hälla i lite socker är mitt val
2018-09-16

  Lindalou
Nej haha. Man har inget val. Bara att gilla läget och ta en kopp te.
2018-09-16

  Bodingen VIP
Jäpp, vi får flytta hem till Mars igen
2018-09-16

  HenrysDotter
Underfundigt :)
2018-09-16

  Viksten
Det har du förbanne mig rätt i
Funderar i samma banor
Bra
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP