Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla med ord

Dina verktyg är penna och skrivblock.

Du skissar scenario efter scenario,

fascinerande och märkliga.

Som en ordens Picasso.








Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 09:28



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Konstnärssjälar på olika sätt,fint diktat.
2018-09-16

  Öknens Ros VIP
Kul jämförelse, men Picassos tavlor förstår jag inte, hellre då poesins sköna ord.
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP