Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden...


Orden kommer saktare nu
Trögare och långsamt
Inte lika självklart
Som då

De liksom segar
Som i sirap
Som nakna fötter
I dy och lera

Kan det vara så
Att hjärtat slutat

Hoppas?



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-16 10:12



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Inget är alltid sej likt
2018-09-18

  Maiah VIP
Beskrivande och målande ord men vemod
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT