Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förnimmelse av liv?

nånstans, nån enstaka gång
känner jag nånting –
en glimt av nånting som känns

när himlen brinner,
jorden rubbas ur sin bana
och änglar gråter

en förnimmelse av liv?
nja, det är väl att ta i,
men kanske ett ögonblick av – existens?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-16 11:10



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vackert.
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP