Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talas om S&M

 

Ja, hellre en sadomasochistisk 

Än en nazistisk regering




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-16 11:26



Bookmark and Share


    Askanden
träffsäker
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP