Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av din essens!

En doft av din essens, en smula av din kropp

Fjäderlätt beröring, knottrade hud


Snuddar lätt vid fuktighets trånad läpp

Vilda bär i smaken ljuvlig är känslan

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-09-14




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 217 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-09-16 12:32



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Sensuellt och kärleksfullt
2018-09-27

    ej medlem längre
Sinnligt och förföriskt!
2018-09-23

  Anya VIP
Fint Lars. Du fångar essensen.
2018-09-21

  lila fjäderblomman VIP
Doften av den ljuva kärleken...
2018-09-20

  Maj-Lis VIP
Vackert om kärleken
2018-09-18

  Feliaxel VIP
Kärlek är fantastisk
2018-09-18

  Kungskobran VIP
En doft av kärlek i din poesi
formar en underbar melodi
som söker sig vida kring
tiden betyder ingenting






2018-09-17

  ULJO
Fint i kärlekens namn
2018-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2018-09-17

  StinaJ VIP
Sensuell, man kan nästan känna dofterna och smaken.
2018-09-17

  DominiQueen
Så sensuella ord. Förförande.
Fin gestaltning Lars. Bravo få ord med dynamiskt innehåll.
Keep Shining Bro :-)
/D
2018-09-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dofterna oss in:
Bokstavligen tar!
Lycka till ka´r...
När Du
chans har....


2018-09-16

  aol
Vackert skaldat.
2018-09-16

  Rise Little One
Ljuva känslor!
2018-09-16

  Viksten
Fint snidad text
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin