Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i vår närhet



finns alla de viktiga stora och små
när vi lärt oss känna igen dom
ser vi alltid
deras anletsdrag
varje gång ett älskat hjärta slutar att slå
vandrar en vemodstråd genom själen

då talar tystnaden högre än motorvägen
golvet rämnar. väggarna talar
säj inte det är "bara"

om vi såg allt det "bara"

skulle själva livet sig uppenbara




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2018-09-16 12:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk ibland uppstår problem när människor inte möter varandra i sin verklighet.

när jag skrev tänkte jag på min katt Trollis men texten går att applicera på vilka relationer som helst.
och då har jag lyckats beröra andra än enbart min känsla.
det var faktiskt ett plus även om kommentaren kanhända inte var avsedd så utan som en käftsmäll! :)

2018-09-16

  leonore
Tycker du verkar vara en riktig psykotant. Som anspelar på andras texter.

2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP