Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembersöndagstanka(r)

 

 

Ekan glider fram

över dunkla vatten ror

en vemodig man

djupt försjunken i tankar

med tårar i ögonen

 

minns sommaren som

var finns bara spillror kvar

efter bränderna

aska sot och rök nalkas

hösten ett oskrivet blad

 

darrar i vinden

likt en papperssvala

med kinesiska

förtecken otydbara

mot den ljungande himlen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-16 12:50



Bookmark and Share


  Viksten
Sorgsen men vacker text
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP