Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivjärn avfjällat öga


Gud vad jag hatar fördom
marinaden i oljig präktighet
förkvävdheten i illa dold narcissism

Gud vad jag hatar mig själv




Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-16 12:59



Bookmark and Share


  Elwania
ja det kan jag köpa , men finns det förlåtelse för självet
2019-07-13

  Kungskobran VIP
Den största fördomen är att inbilla sig att man inte har några fördomar
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Askanden