Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Elvis vars matte blev allergisk och han flyttade in hos mig för ett år sedan.


storstädning


är något vi alla behöver göra för att underlätta våra liv. första steget att nå fram till trappan är insikten och det svåraste. men sen måste vi orka ta sats lyfta foten och börja gå uppför trappan.
storstädning både in och utvändigt av oss själva är numro ett och därefter i vardagens utrymmen i vårt lilla fågelbo.

för att kunna hjälpa andra måste vi börja med oss själva /min vän åskbollens ord. insikten säger mig samma/ i realiteten sa även du så älskade klokuggla :)

tänk så lång väg för mig att gå och du av ditt då redan insåg. min sanning är enbart min /ja våra ryggsäckar är unika även om i mycket vi kan vara lika/.

det själsliga städningen lämnar jag därhän eftersom vi är unika och går över till det mer igenkännbara det praktiska:


jag inser mer än någonsin hur mycket onödigt vi människor samlar på oss efter några år när jag börjat städa A så upptäckte jag det nödvändiga i att gå igenom hela alfabetet för när jag städade A fann jag de olika fynden jag gömt eller glömt.

som en vän sa det är bra flytta då måste jag rensa ut allt jag inte behöver. jag har svårt att kasta saker eller lämna bort och jag log litet när jag insåg hennes predikament och ständiga växande i omkrets (inte kroppsligen men i förråd).

hur många inser vad vi gömmer i våra hyllor skåp garderober resväskor skokartonger underskåp överskåp mittemellanskåp vitrinskåp linneskåp bokhyllor postfack bankfack och ibland samlar vi i plastsäckar om det inte finns plats hänga upp på krokar och galgar eller i pappkartonger vi gömmer under sängar draframlådor och därtill kommer en oändlighet arbete med sortering bortforsling och inforsling och vilken tid vi avsätter för dammtorka tvätta moppa vädra skaka putsa polera och skura... allt det vi inte behöver
numera ser jag det mesta som ett lån. blir näst intill dysterkvist tänka på tidssvinnet man kunde använt till något roligare. fast då vore de ju dubbelt bortkastat. :)

nemas problemas som verkstadskillen sa när de drog in bilvraket på verkstaden och han fixade och donade en månad och så hade han tillverkat en ny cabriolet med sufflett.

räknar med att allt är klappat och klart till jul

hm även hyllan som Findus försökte hoppa upp på och rev ner med alla tunga böcker från universitetet. han hade inte tagit någon skada men en rund tyngd (en gummiklädd hantel) som låg på golvet har fått en rejäl bula så den tog emot smällen och så måste gardinstången upp igen som jag oförståndigt rev ner för jag hängde upp en blomkruka på (som var för tung) där måste en plugg förstärka skruven
för väl man inte har tummen i handen :(

förexten letar fortfarande efter den bortsprungna portöppnaren. för väl elektrikern satte in en reservknapp så jag får ut bilen
ett aber jag måste gå ut och in i finrummet och in i garaget och trycka på knappen hoppas jag hittar portöppnaren innan snön kommer.

hm ett kaos? nädå det är bara vardagen :D
Övriga genrer av the wildcat VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-09-16 13:08Bookmark and Share


  the wildcat VIP
skaffade en ny öppnare och kodade in den nya koden.
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP