Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt i en cirkel

telefon ur handväskan
inga missade samtal
inga meddelanden

han hör nog inte av sig
inte idag heller
ännu en natt
som inte betydde nånting alltså

hon vandrar genom parken
ser alla lyckliga par
som går hand i hand
hon vandrar runt i en cirkel,
runt omkring i stan

vill inte gå hem
hem till sin tomma lägenhet
till sin tomma säng
hon tar fram sin




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-16 14:04



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Den här var intressant! Lurigt slut :)
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP