Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klamra sig fast vid varma minnen


Höstvärme



Den heta årstid är förbi

Solen värmer ryggen mer sparsamt

Då det sker klär hon av sig

Känner värmen dikt an sin hud

Ignorerar det faktum att höstvindar ila

Endast njuter dessa gyllene strålar

På ett blekt och köldknottrat skinn











Fri vers av annapoem
Läst 140 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-16 15:15



Bookmark and Share


  Gin83
Stämningsfull
Målar vackra bilder
Riktigt bra

2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem