Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Knulla?”

ett SMS
med ”knulla?”
klockan ett på natten

när du inte hittat
nån annan att hålla om
jag är ledsen,
men jag hoppar över




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-16 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff