Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAGEN

somliga snackar sabbat

då vill jag inte stå med

jag står inte under lagen

så lämna mig ifred

trutar som tjatar tionde

det blir samma reaktion

jag tjänar nådens Gud och

jag står inför nådens tron

 

jag blundar med min öron

tar spjärn mot Guds Eget Ord

och slutar ni inte snattra

så byter jag bord

 

LARZ GUSTAFSSON 16/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-09-16 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP