Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HONUNG FRÅN BYARNA RUNT MÅRDÄNGSSJÖN

ännu en marknad

ännu en dag

en serie friska andetag

jag glider in på

marknadsplatsen

handlar och ser skylten sen:

 

det fanns

honung

från byarna runt mårdängssjön

honung från byarna runt mårdängssjön

 

väntar på bussen 

skriver en låt

ingenting att

skratta åt

jag tog ju intryck

av vad som hänt

allt sådant måste

sättas på pränt

 

för det fanns

honung...etc

 

vissa tittar

allvarsamt

andra mindre

uppmärksamt

tumlar i vimlet

på vägen ut

det blev miljöombyte

till slut

 

man hade

honung...etc

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2018-09-16 16:02



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Gillas!
Det är så man får lust att sjunga!
2018-09-19

  Fulbergarn
kanon
en fin låttext i mitt tycke
2018-09-19

    ej medlem längre
Honung är en värdefull biprodukt, ett av naturens antibiotika.
Trevligt med en runda på torget...
2018-09-16

  HenrysDotter
Provar igen! Kommentar gick iväg för snabbt!
Härligt! Rytmiskt och bildskapande
2018-09-16

  HenrysDotter
Härligt! Rut
2018-09-16

  Kungskobran VIP
Härlig rapp takt
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP