Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Skogsgläntan Med Älskogsjäntan

 

I ett gammalt förhållande
som verkade förtrollande
tältade vi i en skön dunge
försökte tillverka en unge

snart kollapsade tyghuset
berodde på sexuella buset
vi var liksom ute och inne
ballen blev extra tältpinne

när aktiviteten lugnade sig
flabbade hon högt min tjej
jag hade icke känt i kaoset
sextioen myggbett i arselet




 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-16 22:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
i naturens sköna ro
man icke kan tro
älskog slutar illa
kunde varit getingbilla
2018-09-17

  Tomas Karlsson VIP
:-D
2018-09-17

  Fulbergarn
en helt annan klåda dan efter :)
2018-09-16

  Fulbergarn
He he


2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP