Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYNVINKLAR




Vänd din blick utåt - se bortom dig själv

Vänd din blick inåt - se dig själv

Upplev symbiosen

mellan insikt och utsikt.





© Anders F. Wester - 2018




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Frankenberg Waster
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-16 16:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den eviga frågan vem är du,
den som du ser dig själv vara
eller den som andra ser dig vara
Vilket är viktigast ?
2018-09-16

  överlevaren VIP
Klok inställning och ett bra fokus för att förstå helheten....
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster