Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMSEKVENS

 

I en okänd stad

irrar jag runt

 

på solbelysta gator

utan trafik

 

människor går förbi

med blinda ögon

 

ser inte mig

 

att jag tappat

mål och riktning

 

i ett gathörn

står en lyftkran

 

lyfter ett hus

jag tror det är mitt

 

lastar det på trailer

börjar köra iväg

 

jag skriker stopp!

människor går förbi

 

med döva öron

 

jag vänder mig om

går väg tillbaka

 

därifrån jag kom

osedd och ohörd

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-19 17:38



Bookmark and Share


  ULJO
Mardrömmar ett gissel
2018-09-20

  Niliboy
Huga ligen!
2018-09-20

    ej medlem längre
Dessa märkliga drömmar som man överraskad, ibland lättad, vaknar ur. Att försöka sig på en tolkning av en sådan dröm kan vara en spännande utmaning.
2018-09-20

  Blomma-Stjärna VIP
att tappa balansen, riktningen, målet - och folk omkring gör det bara värre - man är redan uträknad, liksom - det var en mardröm, ja - men drömmar förstorar upp så att man ska se, hur man känner det, tror jag
2018-09-19

  M.Eta
Dessa mardrömmar, otäckt! Bra skaldat.!
2018-09-19

  Öknens Ros VIP
En gastkramande känsla som upplevs i drömmen.
2018-09-19

  Poeten Salvador VIP
Upplever tryckande tystnad
2018-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Hu då, vilken mardröm!
2018-09-19

  Feliaxel VIP
Drömmar är svåra att tyda ibland
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP