Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild


Jag vill tro, jag vet

med pålitliga två steg fram
alltid ett tillbaka
ben - står
för den jag är, idag

I morgon stark
i motvind svag
men inte bruten

totalt

Stadig på jorden
jag är, jag lever
ler, leenden värda
att leva
för att nå, den jag såg

när barnet, med domen
att bära vuxenhet
i den ovidkommandemande
horisonten - slog rot

i mitt namn, min famn

Uppdymd, detta Jag

aldrig utan att veta
att Jag är värd
att älska

Bli älskad
av den stundande, kommande
morgondag










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-27 18:11



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Insikten och önskan om att bli älskad men alltid med en viss osäkerhet i äktheten
2018-09-28

  the apache kid VIP
You are a real poet, honest and fair

2018-09-27

  DavidM VIP
Finstämda och starka verser.
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream