Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudträff

söndag morgon
frukostbullarna på jäsning
och jag vill ut

finner kastanjer blanka, bruna
och små röda rosor
och pyttesmå röda äpplen

gräsmarkerna häromkring
känner Björnen Baloos sång
och jag sjunger med

var nöjd och glad med livet
- klia ryggen
mot ett träd

faller
goda gula äpplen
ned

några av dem
tjong, dong
träffar huvudet!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-16 17:32



Bookmark and Share


  Respons VIP
Mycket nära livskraft i dessa rader!
2018-09-19

  lila fjäderblomman VIP
jag ler och sjunger med...
2018-09-18

  ULJO
Tur att äpplen inte är så hårda.
2018-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om vardagsglädje!
2018-09-17

  Baystream
Slutklämmen klingar starkare än starkast!
2018-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är så uppmuntrande att läsa dig! Du kan förvandla varje dag till en fest, med små medel.
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP