Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om förändring


Jag vill fånga tiden

jag vill stanna stunden
ha kvar den i min hand
stanna tidens framfart
och bromsa in ibland

Jag vill fånga tiden
förlänga vackra dar
och låta vissa stunder
att längre finnas kvar

Det är så svårt att släppa
och se allt glida bort
det är så tungt att låta
det ljuva vara kort

@JessicaMarieOlsson2018

www.facebook.com/jessicasdikter

www.instagram.com/jessicasdikter

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP