Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beredelsen

jag blir sedd av livet min vän
står vid kärlekens port
din hand kramar nyplockade rosor

vind över äng
där vildrosor
en gång stod
förlorad tid

ödmjukhetens väg
gick över törnen
haspad är grinden
minnen hägrar

© Bosse 16 september 2018.










Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten