Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Göstas Steninge


där tårar torkat in


jag har sett dom
alla blinda ökenvandrare
liksom röstande i vallokalen
söker det rätta valet
att vår resa är inspiration - okej
men att se empati och syfte
malas ned av klacken - inte okej
har insett det
stranden vässar gräset till pilar av eld
den som trampar dig
gör även mig
har insett varför inga frön växer på hälleberget
där klövern torkat är allt en stenåker

som aldrig blir till bröd


förväntar mig inget av batterihjärtat
bara sorg
där tårar torkat in
finns varken eld eller empati
bara en budgetförklaring

pappersord




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2018-09-16 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP