Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystad - Tvagning



Den skriker, ekar
explosioner i de djupaste
utav gångar

Sliter hörsel
ur öra - blodig tunnel
kletig av hopp
den försummades
förtvivlade väntan

Skrubbar sköte, som sköts
av illvilja renat


River, klyver mening
trummande hinna
levande, i ljudlöshet
begravd
under orden, som gavs
till en annan





Gagade vare flickan läs var tyst
och var glad
alltså jag
som inte är den där andra
X-stavande kvinnan









.




Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 639 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2018-09-16 19:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
Grymt kompetent skrivet! Bravo!
2018-09-21

  blekhet VIP
Grattis till utmärkelsen! Välförtjänt! :)
2018-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Främsta orsaken till att jag inte 'förstår mig på' vad det är du skriver, beror mest på att jag själv är så olik dig, har en palett med färger så olik den du har, har ett språk så olikt ditt, även väljer att snyta mig och torka näsan efter... på ett annat sätt än du gör. Själv förmår jag inte att måla en tavla så en ser vad det föreställer, ungefär som du alltså, bara att jag har mitt eget sätt att uttrycka mig och då på ett just olikt.
2018-09-17

  Nils-Robert
Å nej, dikten skär så djupa sår.
2018-09-17

  träsnidaren
Riktigt snyggt!!
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream