Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Der abgrund

Utåt från missriktade anvisningar
Riktade sig tankarna
Briserade förstulet och kraftfullt
Inom ett mörker av blå, små och grå toner

Hur var det möjligt?
Hängde det ihop?

Hoppet slängde sig överbord
Förlamat fastklämd i den sista utposten
Någonstans ovan molnen
Slet en sträng ut sin sista ton

Och ramlade sakta
Hängde det ihop?




Fri vers av Thomas Berg
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg