Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets nyck

Det faller en tår
på en liten kind,
en jämrande röst som säger:
“Det gör ont i min kropp”
För den lilla får dropp,
fruktansvärt starka grejer.
En börda för stor
i den kroppen bor
men när smärtan tar slut
har tiden gått ut,
det är vad prognosen säger.
Ute är sol
och ljummen vind
och tårar faller på liten kind.




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-16 20:12



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Fäller också en tår,förmedlat naket och enkelt,men så starkt
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg