Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018-09-17


Född med silversked i mun

 

Går du som katten kring het gröt?

 

Med rosiga kinder och stekhet panna?

 

 

(Mmm..."rodnar du tillräckligt nu"?)
(Minns du, minns du jag vågar om du törs)

 

 

 

Låt mig ge dig nåt att bita i

 

 

För jag kan servera dig
mig
Till körsbär och likör
Grädde och jordgubbar
om du vill ha min hud på ett silverfat
och mina läppar på menyn

 

 

 

Få dig att känna att du är född
med en silversked i mun
och uppskattad

 

 

 

i mer än decilitermått
och gram

 

 

 

Gapa stort!

 

och

 

 

Säääääg AAaaaaah!

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-22 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP