Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa in

Håller mig till en början i utkanten
funderar
en del tar kontakt så spontant med vissa och
konektar så väl
inte många tar kontakt med mig
men jag anstränger mig
när jag inte håller mig i utkanten och
spelar oberörd och leker mitt liv där
så försöker jag
ställa en fråga
göra en undring
över vem du är




Fri vers av Livet1
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 20:35



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tycker om texten den andas ... Känns så skir, väcker en ömhet, den kändes modig, texten, själsnaken, väldigt finstämd... TACK att Du delar
LoveShine/DominiQue
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1