Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om skedar ligger sked så som sig bör.

Det var oreda
sa hon
i världen så stor
Men jag har ordning
här hemma
här där jag bor
Jag läser om krig
om barnen som dör
Men om skedar ligger sked
så som sig bör
är det nog faktiskt
inget som stör
Ty vad kunde hon göra
inte hade hon kontroll
hon puffade sina kuddar
vad spelade allt annat för roll.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-16 20:41



Bookmark and Share


  Virvelvind
Fast i sitt eget lilla universum..
2018-09-16

  Språk, hjärna!
Bra där!
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP