Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga Samvetskval!

Hoppa hit och dit.
Det har jag gjort nu!
Varit ärlig för stunden, men inte i långa loppet!
Måste nog flytta från byn, eller varför inte ifrån planetens yta?




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim