Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingress


Tänk

om vi alla är

en enda organism

ämnade för varandra




Fri vers av innakarin
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-16 20:54



Bookmark and Share


  innakarin
Det finns så mycket att tala om..
Tar aldrig slut
Saknar stunder..
2018-09-16

  Fulbergarn
kanske är det så, även om vi glömt bort den färdigheten
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin