Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattad

Önskar vara ifred
ifrån världen
inga krav
bara jag
skapandes
största möjliga tyyystnad




Fri vers av Livet1
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 21:08



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ja TACK
så gör jag med
Vi :-)
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1